Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-PÁ 10:00 - 15:00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.01.2015
POŠTOVNÉ od 79 Kč - Vyzvednutí na 7300 výdejních místech v ČR
Doprava u nás začíná na částce 79 Kč za balíčky zaslané přes společnost Zásilkovna s vyzvednutím na více než 7300 výdejních místech v ČR. Snažíme se,... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Let´s Be Green, s. r. o., se sídlem Raichlova 2618/6, 155 00  Praha, IČ 02098083, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 215404 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Obrazy ve vaší domácnosti
10.11.2021
Obrazy ve vaší domácnosti
Když přemýšlíte o změnách ve svém bytě či domě, tak jedním z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů je výběr těch správných barev. Pokud byste ale u... číst celé
5 způsobů pro použití luceren
13.10.2021
5 způsobů pro použití luceren
Zdá se, že lucerny jsou dnes používané na všechno. Dodávají místnosti charakter a nejlepší ze všeho je to, že lucerny vám krásně osvětlí pokoj i bez p... číst celé
Stylový čaj o páté
01.09.2021
Stylový čaj o páté
Pití čaje je tradice, která je zde od nepaměti. Nejprve se čaj podával pouze v kavárnách a byl velmi drahý. Později se začal prodávat sušený čaj, kter... číst celé
Levandule navodí atmosféru pohody a relaxu
18.08.2021
Levandule navodí atmosféru pohody a relaxu
Barva levandule je jednou z nejvíce jemných a něžných barev vůbec. Levandulové dekorace přinášejí do prostoru zvláštní kouzlo a dělají ho něžným a krá... číst celé
Inspirace a novinky do emailu

Připojte se k našemu Facebooku

Kontakty
PO-PÁ 10:00 - 15:00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz