czechslovakia
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-ČT 9:00 - 16:00 / PÁ 9:00 - 14:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.12.2019
Objednávky s doručením do Vánoc zadejte do 18.12. do 9:00h ráno
Vážení zákazníci,   zde přinášíme informace o fungování našeho eshopu v následujícím období:   - 18.12. do 9:00 hod ráno- příjem posledních objed... číst celé
01.01.2015
POŠTOVNÉ od 70 Kč - Vyzvednutí na 1552 výdejních místech v ČR
  Doprava u nás začíná na částce 70 Kč za balíčky zaslané přes společnost Zásilkovna s vyzvednutím na 1552 výdejních místech v ČR. Snažíme se, aby n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Let´s Be Green, s. r. o., se sídlem Raichlova 2618/6, 155 00  Praha, IČ 02098083, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 215404 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@letsbegreen.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

5 způsobů pro použití luceren
04.02.2019
5 způsobů pro použití luceren
Zdá se, že lucerny jsou dnes používané na všechno. Dodávají místnosti charakter a nejlepší ze všeho je to, že lucerny vám krásně osvětlí pokoj i bez p... číst celé
Obrazy ve vaší domácnosti
03.02.2019
Obrazy ve vaší domácnosti
Když přemýšlíte o změnách ve svém bytě či domě, tak jedním z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů je výběr těch správných barev. Pokud byste ale u... číst celé
Stylový čaj o páté
03.02.2019
Stylový čaj o páté
Pití čaje je tradice, která je zde od nepaměti. Nejprve se čaj podával pouze v kavárnách a byl velmi drahý. Později se začal prodávat sušený čaj, kter... číst celé
Levandule navodí atmosféru pohody a relaxu
03.02.2019
Levandule navodí atmosféru pohody a relaxu
Barva levandule je jednou z nejvíce jemných a něžných barev vůbec. Levandulové dekorace přinášejí do prostoru zvláštní kouzlo a dělají ho něžným a krá... číst celé

Připojte se k našemu FB
 

Kontakty
PO-ČT 9:00 - 16:00 / PÁ 9:00 - 14:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.