czechslovakia
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-ČT 9:00 - 16:00 / PÁ 9:00 - 14:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.01.2015
POŠTOVNÉ od 69 Kč - Vyzvednutí na 2837 výdejních místech v ČR
Doprava u nás začíná na částce 69 Kč za balíčky zaslané přes společnost Zásilkovna s vyzvednutím na 2837 výdejních místech v ČR. Snažíme se, aby naše... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. KOSMETICKÉ OLEJE
  3. Jojobový olej BIO RAW 100ml

Jojobový olej BIO RAW 100ml

"Tekuté zlato indiánů" Olej, tedy přesněji tekutý vosk, z tohoto pouštního ořechu používali indiánské kmeny odpradávna a dodnes je mimořádně ceněn jak... celý popis
Dostupnost
SKLADEM
269,0 Kč
222,3 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:D012-OL026P
Druh zboží:Kosmetický olej
Objem:100 ml
  • Kompletní specifikace
  • Jojobový olej BIO RAW 100ml
    Jojobový olej BIO RAW 100ml
    SKLADEM
    269,0 Kč
    222,3 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

"Tekuté zlato indiánů"

Olej, tedy přesněji tekutý vosk, z tohoto pouštního ořechu používali indiánské kmeny odpradávna a dodnes je mimořádně ceněn jako kvalitní přírodní masážní olej. Dobře se vstřebává, reguluje vlhkost pokožky a má regenerační schopnosti. Může se používat místo pleťového mléka nebo krému. Je výborný do olejových směsí - jako nosný olej je velmi stabilní (dokonce zvyšuje trvanlivost olejů, které rychleji podléhají oxidaci a zatuchnutí).

Čím je jojobový olej prospěšný v péči o pleť a vlasy?

  • využívá se při léčbě drobných jizviček, strií a poraněních kůže
  • je velmi cenný olej vhodný pro všechny typy pleti, dokonce i pro citlivou nebo aknózní pleť
  • má regenerační schopnosti, dobře se roztírá, vstřebává a reguluje vlhkost pokožky
  • pravidelným používáním se všechny typy pleti stávají opět odolnými vůči vnějším vlivům
  • zabraňuje další tvorbě vrásek a díky přirozenému ochrannému UV faktoru 3 až 4 chrání před slunečním zářením
  • vmasírováním několika kapek jojobového oleje do vlhkých vlasů získají zaručenou jemnost, hebkost a přirozený lesk

Použití:

  • je super masážním olejem
  • používá se jako vlasový zábal - vetřete si do vlasů trochu oleje, vlasy budou hebké a přirozeně lesklé

K vnitřnímu užívání je nevhodný, jelikož projde trávicím ústrojím beze změny.

Zboží zařazeno v kategoriích
Inspirace a novinky do emailu

Připojte se k našemu FB

Kontakty
PO-ČT 9:00 - 16:00 / PÁ 9:00 - 14:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.